Friday, 19 October 2012

gigi hantu

malam ni sumpah sedih. nak menaip pun macam nak tak nak je. tapi nak type. macam mane nak type ni? tapi gian nak type dari tadi. kang tak type kempunanan, dah type nanti parah. type ke tak type? type ek? -ko ulang skali ag pkataan type mohon lempang-

ye,memang nak men.... oke,menulis. tapi tak dak mood la pulak. sakit gigi weyh. tangan tak dapat nak bagi respond dengan baik.

yang penting,malam ni hati ni memang kena robek macm digigit hanjing kelahaparan. sakit. tak dapat nak tahan ni. tapi aku wanita kuat! eh? wanita? blah lah!

selamat malam.

No comments:

Post a Comment