Thursday, 6 October 2011

saya sayangkan awak...

SAYA SAYANG AWAK!
hiikkkk..
dekat sini je boleh cakap kuat- kuat.. sebab kalau saya cakap depan- depan pun awak tak amik kisah. awak tak amik peduli pun.. kan?
takpe la,yang penting saya sayangkan awak sangat-sangat! 
walaupun kekadang perit jadi kekasih yang tak dianggap ni kan,tapi saya sabar sebab saya sayangkan awak. tapi banyak kali gak tak sabar, asyik nak luahkan je isi hati. tak boleh nak simpan langsung! mula la duk hantar mesej berjela-jela! saya tahu,kekadang perangai saya ni meyampah gak.. tapi kalau saya tak cakap,awak pun takkan tahu.. awak tak tanye pun. selalu duk makan hati,tapi saya tetap sayangkan awak.

awak menyakitkan hati pun saya tetap sayangkan awak. kalau awak topup tapi awak tak contact pun saya,saya tetap sayangkan awak.. saya tunggu sampai kekadang tertidur tapi x lena. pkul 3 4 pagi mesti terjaga takot- takot ada mesej awak yang tak sempat nak reply. kalau saya lambat reply nanti awak dah tinggalkan saya,pergi kerja jauh- jauh... sedih.............. =(
awak! saya nak rumah satu! rumah yang cukup untuk sebuah keluarga yang bahagia,, nak letak awak kat dalam tu. bagi awak makan banyak- banyak,bagi awak tidur cukup- cukup, biar awak jadi ketua kat umah tu, imamkan kami anak beranak, pastu biar awak jaga anak- anak kat dalam rumah tu. dalam rumah tu pom saya nak tinggal gak..heeee!
sweet tak?haha! *malu*


awak,xnk nakal2... 
saya doakan awak jadi seorang lelaki yang soleh satu hari nanti..[amin]

No comments:

Post a Comment